Lesrooster

De yogalessen bij Studio Plasia zijn wekelijks met uitzondering van (school)vakanties en vrije dagen. Er is dan geen les of een aangepast rooster. Alle lessen worden gegeven door Manon van den Berge.

Maandag 09:00 – 10:15 Yin Yoga
Dinsdag 18:45 – 20:00 Hatha Yoga / Yin Yoga *
Dinsdag 20:15 – 21:15 Yoga Nidra
Donderdag 18:45 – 20:00 Yin Yoga / Restorative Yoga
Donderdag 20:15 – 21:15 Groepsmeditatie iedere laatste donderdag van de maand
* om de ene week is er hatha yoga en om de andere week is er yin yoga

Groepsmeditatie 1x per maand:
Klik hier voor meer informatie in een blog over de groepsmeditatie.

Groepsmeditatie

De meeste mensen zullen de meeste van hun meditaties alleen beoefenen, maar groepsmeditaties bieden een manier om contact te maken met anderen door middel van spirituele oefening. Ze stellen mediteerders ook in staat om van de oefening te genieten zonder op de tijd te hoeven letten. Soms kunnen ze dienen als een overzicht van de belangrijkste punten van meditatie.

De groepsmeditatie is een waardevol onderdeel van de Chopra-meditatie-ervaring.

Primordial Sound Meditation is ontworpen om zowel een individuele oefening als een groepservaring te zijn.

Wanneer je in je eentje mediteert, creëer je een niveau van integratie in je fysiologie. Je body-mind-spirit integriteit beïnvloedt de mensen om je heen.

Wanneer mensen samenkomen om te mediteren, is het heilzame collectieve effect van de groep groter dan de som van de individuen. Volgens Deepak Chopra zal, wanneer genoeg mensen beginnen met het regelmatig beoefenen van meditatie en zelfbewustzijnstechnieken, een kritische massa van bewustzijn worden bereikt. Deze kritische massa zal de hele mensheid positief beïnvloeden.

Lesinformatie:
Voor meer informatie over de verschillende soorten lessen klik hier.
Door het enthousiasme van onze cursisten groeien we gestaag door. Hoe meer mensen de weg naar de yogastudio weten te vinden, hoe meer ons lesaanbod zal uitbreiden.
Wil je graag yogalessen volgen bij Studio Plasia, maar ben je verhinderd op bovenstaande tijden, stuur dan even een berichtje naar manon@plasia.nl, met je voorkeur voor dag en tijdstip. Indien mogelijk zal ik extra lessen inplannen en komen er bij voldoende aanmeldingen ook lessen op andere tijdstippen en/of dagen.

2 thoughts on “Lesrooster”

  1. Hallo Manon, wat Ben ik blij, miste de yoga echt. Dus ik ben van de partij! Ben nu net in Frankrijk en we weten nog niet wanneer we teruggaan. Dat kan wel half september worden. Maar super dat je doorstart! Groet connie

    1. Hallo Connie, ja ik heb de yoga ook erg gemist hoor !! En ook ik ben blij dat we weer kunnen beginnen. Geniet van de tijd in Frankrijk en we zien elkaar weer als je terug in Nederland bent. Tot dan! Groetjes Manon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: