Lesrooster

De yogalessen bij Studio Plasia zijn wekelijks met uitzondering van (school)vakanties en vrije dagen. Er is dan geen les of een aangepast rooster. Alle lessen worden gegeven door Manon van den Berge.

Dinsdag 18:45 – 20:30 Hatha Yoga / Yin Yoga / Yoga Nidra / Restorative Yoga / Life Coaching
Lesrooster

Deze yoga les is een combinatie van restorative yoga, hatha yoga, yin yoga, yoga nidra en coaching.
Je krijgt les in de toepassing van verschillende yoga-technieken om lichamelijke en mentale gezondheidsproblemen te verlichten met het oog op self-care en het bevorderen van het algehele welzijn. De lessen bestaan uit adem, concentratie, meditatie, lichaamshoudingen, music and sound therapy, verdieping* en ontspanning. De lessen worden gegeven in kleine groepen (maximaal 10 personen) waardoor er ruimte is voor een persoonlijke benadering.
*De yogalessen hebben vaak een rode draad. Iets van verdieping in de achtergrond van yoga wordt dan aangeraakt.
De oefeningen zijn dan gebaseerd op de yogafilosofie, psychologie en andere levenswijsheid. Dat is soms pittige kost maar bevat veel wijsheid. Daardoor word je wijzer. En de gegeven oefeningen helpen je om de verdieping in je lichaam te integreren.

2 thoughts on “Lesrooster”

  1. Hallo Manon, wat Ben ik blij, miste de yoga echt. Dus ik ben van de partij! Ben nu net in Frankrijk en we weten nog niet wanneer we teruggaan. Dat kan wel half september worden. Maar super dat je doorstart! Groet connie

    1. Hallo Connie, ja ik heb de yoga ook erg gemist hoor !! En ook ik ben blij dat we weer kunnen beginnen. Geniet van de tijd in Frankrijk en we zien elkaar weer als je terug in Nederland bent. Tot dan! Groetjes Manon

Comments are closed.