Chopra Health / Ayurveda

Chopra Health /Ayurveda

Leer in balans te leven met deze krachtige Chopra Health / Ayurveda Cursus, ontwikkeld door de artsen Deepak Chopra en David Simon. In deze 5 weekse cursus behandelen we de basisprincipes en de voordelen van Ayurveda – een 5000 jaar oud holistisch helingssysteem. Ontwikkel persoonlijke routines op basis van je unieke fysieke, mentale en spirituele samenstelling (dosha), terwijl je je begrip van de verbinding tussen body en mind vergroot.

Chopra Health / Ayurveda

Chopra Health / Ayurveda biedt een verkenning in vijf stappen van mind-body geneeskunde en Ayurveda. De cursus is ontworpen voor een breed publiek dat weinig of geen voorkennis heeft van deze concepten. Elk van de vijf lessen omvat instructie in de praktische tools en vaardigheden van de mind-body geneeskunde die deelnemers onmiddellijk kunnen gaan gebruiken in hun dagelijks leven.

Sessie Een:Je Chopra Health-docent laat je kennismaken met de basisprincipes van Ayurveda, meditatie en yoga en met de drie primaire mind-body dosha’s of persoonlijkheden: Vata, Pitta en Kapha. Door middel van een diepgaande vragenlijst en analyse ontdek je je eigen dosha-type.

Sessie Twee: In deze sessie over “Voeding als Medicijn” leer je hoe je de meest voedzame voeding kunt selecteren voor jouw mind-body type. Je docent zal je ook begeleiden in Ayurvedische voedingsgewoonten die je zullen helpen een stralende gezondheid, een juist gewicht en een optimale spijsvertering te behouden.

Sessie Drie: Deze sessie richt zich op de methodieken en technieken van verjonging en vernieuwing. Je leert hoe je gifstoffen die zich ophopen in je mind en lichaam kunt identificeren en elimineren. Daarnaast word je begeleid in ontspannende en verjongende gewoontes, holistische technieken om stress en angst te verlichten, een persoonlijke dagelijkse routine voor balans en gezondheid en de geheimen van een goede nachtrust.

Sessie Vier: Vandaag leer je waarom emotionele vrijheid de sleutel is tot onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Je docent leert je de kunst van bewuste communicatie, die je relaties kan transformeren en je kan helpen meer intimiteit en vreugde in je leven te ervaren.

Sessie Vijf: Je leert hoe je de innerlijke apotheek van het lichaam kunt versterken door specifieke tools te gebruiken die elk van de zintuigen gebruiken om je mind-body te genezen, te voeden en in balans te brengen.

Je Reis naar Welzijn:

Ontdek het diepgaande genezingspotentieel van holistisch welzijn met Chopra Health / Ayurveda bij Studio Plasia. Of je nu verlichting zoekt van chronische gezondheidsproblemen, angst of stress, je vitaliteit wilt versterken, of simpelweg verlangt naar meer vrede en balans in je leven, ons programma biedt een pad naar blijvende gezondheid en geluk.

Zet de eerste stap naar stralende gezondheid en vitaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze Chopra Health / Ayurveda Cursus en begin je reis naar holistisch welzijn.

Zet de volgende stap

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Waar

Chopra Health / Ayurveda is individueel en in groepsverband te volgen, online, op locatie of in de studio in Aalsmeer.

Prijzen

€575,00.

Betaalplan is mogelijk.