Chopra Meditatie

Meditation Program - Primordial Sound Meditatie

Wat zijn de voordelen van meditatie?

Dagelijks mediteren helpt je bij het:
• omgaan met en verminderen van stress;
• verminderen van angst;
• verbeteren van je relaties;
• creëren van innerlijke rust;
• beter in contact komen met je intuïtie;
• verbeteren van je slaap(patronen);
• verlagen van je bloeddruk;
• minder snel (ver)oordelen;
• in contact komen met je innerlijke weten / hogere zelf.

Chopra Meditatie is een beproefde meditatietechniek die duizenden jaren teruggaat naar de Vedische tradities van India. De artsen Chopra en Simon hebben dit oude proces nieuw leven ingeblazen en beschikbaar gemaakt in een formaat dat voor iedereen gemakkelijk te leren is.

Onze gecertificeerde meditatie-docenten hebben de kennis en vaardigheden om Primordial Sound Meditatie te onderwijzen, het krachtigste hulpmiddel dat we hebben om de diepe vrede en hogere staten van bewustzijn te ervaren die voorbij het lawaai van de gedachten van de mind liggen.

Je kunt Chopra Meditatie gemakkelijk leren in vier korte sessies verspreid over slechts een paar dagen. Het proces verloopt als volgt:

Sessie één: Je Chopra gecertificeerde meditatie-docent zal je introduceren in de basisprincipes van meditatie, inclusief de geschiedenis ervan en het belang van je mantra.

Sessie twee: Je ontvangt in een persoonlijke instructie je Primordial Sound mantra en leert hoe je deze kunt gebruiken. Je zult ook je eerste meditatieoefening ervaren met behulp van je Primordial Sound mantra.

Sessie drie: In deze sessie leer je meer over de helende voordelen die meditatie creëert voor de mind en het lichaam. Je krijgt de kans om je ervaringen te delen en antwoorden te krijgen op eventuele vragen die tot nu toe zijn opgekomen tijdens je nieuwe meditatiebeofening. De sessie wordt afgesloten met een meditatie geleid door je docent.

Sessie vier: In de laatste sessie leer je meer over de hogere staten van bewustzijn die kunnen worden bereikt met regelmatige beoefening van Chopra Meditatie. Je docent zal Deepak Chopra’s visie op deze hogere staten van bewustzijn delen.

Chopra Meditatie wordt aanbevolen voor iedereen die diepere vrede, grotere vrijheid en meesterschap over het leven wil ervaren.

Of je nu nieuw bent in meditatie of al ervaring hebt, de Chopra Meditatiecursus bij Studio Plasia biedt een unieke kans om jezelf te verrijken en te transformeren. Ontdek de kracht van meditatie en ervaar de voordelen voor lichaam, mind en ziel. Neem vandaag nog contact met ons op om je in te schrijven voor de cursus en begin je reis naar innerlijke rust en welzijn.

Neem de eerste stap naar innerlijke rust en welzijn.

Waar

De Chopra Meditatiecursus is individueel en in groepsverband te volgen, online, op locatie of in de studio in Aalsmeer.

Kosten

€285,00

Betaalplan is mogelijk.

Hoe kan ik starten met Primordial Sound Meditatie (Meditation Program)?

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Meditation Program