Chopra Life Coaching

Life Coaching

Chopra Coaching is een spirituele relatie gericht op het helpen identificeren en vervullen van je diepste verlangens, je te afstemmen op je dharma, en je bewustzijn te vergroten zodat je gemakkelijk alle obstakels kunt overwinnen die tussen jou en je doelen staan.

Door het Chopra Coaching proces zul je diepe transformatie, genezing en grotere zelfkennis ervaren, wat resulteert in een vreugdevoller leven. De basis van het Chopra Coaching model is geworteld in de Vedische filosofie, gekoppeld aan evidence-based best practices uit de coaching psychologie.

Chopra Coaches eren cliënten als experts in hun leven en werk, en geloven dat iedere cliënt creatief, vindingrijk en heel is. Chopra Coaches helpen je toegang te krijgen tot je aangeboren wijsheid. Door het coachingsproces ontwikkel je een gevoel van autonomie, kracht en zelfredzaamheid, waardoor je het leven van je dromen kunt creëren.

Chopra Coaching biedt

  • Individuele ondersteuning en begeleiding op maat om in je leven te integreren
  • Partnerschap om door beperkende overtuigingen heen te werken die je kunnen tegenhouden en een krachtige mindset aan te leren om je doelen te bereiken
  • Hulp om je dharma te identificeren en een routekaart te creëren voor het manifesteren van doelen die in overeenstemming zijn met je levensdoel
  • Een verantwoordingspersoon die je helpt op koers te blijven wanneer de afleidingen van het leven je weghalen van je intenties.
  • Een heilige ruimte waar je consequent kunt inchecken en aan jezelf kunt werken
  • Begeleiding voor degenen die gezonde levensstijlveranderingen willen
  • Een ondersteuningssysteem voor degenen die door een stressvolle fase of een grote levensverandering gaan.

Of je nu vastzit in een bepaald gebied van je leven, een specifiek doel wilt bereiken, of gewoon wilt groeien en evolueren als individu, onze Chopra Life Coaching biedt de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te beginnen aan de reis naar een leven van balans, vreugde en betekenis.

Neem de eerste stap naar een leven van vervulling en welzijn.

Waar

Chopra Coaching is online, op locatie of in de studio in Aalsmeer.

Kosten

Neem hiervoor contact op.

Hoe kan ik starten met Life Coaching?

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Life Coaching