Prijzen yoga abonnement

Yoga abonnement
Prijzen yoga abonnement

Prijzen yoga abonnement
Voor een vast bedrag per maand of jaar kun je onbeperkt lessen volgen. Het abonnement is gebaseerd op 1x per week les. Als je 1x per week een les volgt kost een les €17,50 bij een jaarabonnement en €18,25 bij een maandabonnement. Elke les die je extra volgt (naast je wekelijkse les) is dan gratis. Ook de maandelijkse groepsmeditatie. Vandaar onbeperkt.


Hoe werkt het?
Het maandabonnement:

• Het abonnement loopt van september t/m juni. In de zomermaanden juli en augustus is er vaak een zomerrooster. Je kunt het abonnement dan voort zetten; je betaalt dan één maand en je kunt hiervoor dan alle lessen in juli en augustus volgen. Je kunt per jaar bekijken of je dat wilt.
• De kosten voor het yoga abonnement zijn € 79,00 per maand. Je kunt hiervoor onbeperkt de wekelijkse lessen en de groepsmeditatie bijwonen. Als je het abonnement ook in de zomer door laat lopen kun je ook de lessen van het zomerrooster volgen. Je ontvang maandelijks een factuur per mail die je veilig online kunt betalen.
• Het abonnement is persoonlijk, niet overdraagbaar en tussentijds opzegbaar, met een minimale opzegtermijn van een maand (per de eerste van de maand). Je kunt binnen 6 maanden niet opnieuw een abonnement afsluiten.
• Plan je lessen zorgvuldig, bij te vaak niet nakomen van je reserveringen kunnen er kosten in rekening worden gebracht.
• Mochten er door overheidsmaatregelen, om welke reden dan ook, geen lessen mogen/kunnen plaatsvinden in de studio, dan worden de lessen online gegeven. Je kunt het abonnement niet tijdelijk stopzetten. Opzeggen kan wel, maar je kunt niet binnen 6 maanden weer opnieuw een maandabonnement afsluiten. Studio Plasia zal uiteraard alles doen wat binnen haar macht ligt om de lessen fysiek door te laten gaan.


Het jaarabonnement:
• Het jaarabonnement loopt van juli tot juli en is alleen in zeer uitzonderlijke gevallen tussentijds opzegbaar.
• De kosten voor het jaarabonnement zijn € 700,00 per jaar. Je kunt hiervoor alle wekelijkse yogalessen volgen, én de groepsmeditatie bijwonen. Je ontvang in augustus een factuur per mail die je veilig online kunt betalen.
• Het abonnement is persoonlijk, niet overdraagbaar en heeft een opzegtermijn van een maand (voor 1 juni).
• Plan je lessen zorgvuldig, bij te vaak niet nakomen van je reserveringen kunnen er kosten in rekening worden gebracht.
• Mochten er door overheidsmaatregelen, om welke reden dan ook, geen lessen mogen/kunnen plaatsvinden in de studio, dan worden de lessen online gegeven. Je kunt het abonnement niet tijdelijk stopzetten.


Proefles
Dit is een proefles voor een van de vormen van yoga die wordt aangeboden.
Een proefles kost €16,00.
Let op: Je kunt je proefles afzeggen of verplaatsen, dit dien je echter minimaal 24 uur van tevoren te doen.
De les die op maandag is gepland, dient uiterlijk de vrijdagochtend ervoor geannuleerd te zijn.
Een les kun je afzeggen op de volgende manieren:
• Telefonisch/Whatsapp via 06-41968198
• Mail manon@plasia.nl
Contactformulier op de website


Tot slot
• Graag vooraf aan de cursus of les aan de docent laten weten of er sprake is van (langdurige) fysieke klachten die van invloed kunnen zijn op het beoefenen van yoga. Denk hierbij aan rug/nek/knie klachten, verhoogde/verlaagde bloeddruk of zwangerschap.
• De cursist neemt op eigen verantwoordelijkheid deel aan de lessen.
• Kom op tijd.
• Vanuit hygiënisch oogpunt werken we met eigen yoga matjes en yoga props. Tijdens je proefles kun je een matje en props lenen van de studio. Daarna schaf je zelf een matje en props aan. Er zijn goede, kwalitatief hoogwaardige matten van het merk Yogi & Yogini te koop in de studio. Ook zijn de verschillende props te koop in de studio. Ik adviseer je graag welke mat en props voor jou het meest geschikt zijn.

Zie ook de Algemene Voorwaarden

Yoga props
Yoga props: materiaal voor yogalessen, matten, blokken, riemen, bolsters, kussentjes.

Wil je weten welke lessen er allemaal zijn? Klik hieronder voor het rooster en de verschillende soorten lessen:

Klik hier voor het rooster
Klik hier voor de verschillende soorten lessen

%d bloggers liken dit: