Mantra zingen

Workshop Mantra zingen

Mantra’s zingen is leuk om te doen. Iedereen kan het of je nou kunt zingen of niet. Wat is er leuker dan samen zingen. Weet dat zingen spanning en stress kan verlichten. We zingen eenvoudige teksten uit diverse spirituele richtingen. Ingetogen, ontroerend, uitbundig, vreugdevol, blij. Het kan allemaal. De mantra’s worden ondersteund door muziek. 

Laat je meenemen door zang en muziek. Laat je gedachten gaan. Denken is niet nodig. Voel alleen maar. Voel je veilig en vertrouwd in onze studio. We begeleiden en je kunt zelf je grenzen aangeven. We zullen dat respecteren. 

Kom met ons het leven vieren!

Mantra’s zijn oeroud en worden al duizenden jaren door alle volkeren op de aarde gezongen. Het zijn gezongen teksten in één van de oudstetalen, Sanskriet. Ook zijn er mantra’s in het Engels. Bij mantra zingen wordt een zin of tekst met een bepaalde betekenis steeds herhaald. De mantra is bedoeld om de aandacht van onszelf af te wenden en op die manier los te komen van onze gedachten en zorgen. Het zingen van mantra’s kan heel bevrijdend zijn en er kunnen gevoelens loskomen zoals vreugde, verdriet, speelsheid, liefde, ontspanning en verbondenheid. Mantra’s vertegenwoordigen krachten en kwaliteiten in jezelf die je kunt oproepen, versterken of verminderen.

WIE, WAAR, WANNEER

Door: Manon van den Berge
Locatie: Studio Plasia, Aalsmeer
Tijd: 20:00 tot 21:30 (inloop vanaf 19:45 uur)
Prijs: 15,-

Vrijdag 29 november (voorlopig de laatste keer)

Meld je nu aan door hieronder een reactie achter te laten!

20 thoughts on “Mantra zingen”

 1. Hoi Manon,
  Ik heb de komende data mantra zingen genoteerd in mijn agenda. Leuk.
  Jouw ingesproken chakra healing een paar keer beluisterd. Heel fijn om te doen.
  Groet,

 2. Lijkt deze workshop op het mantra zingen o.l.v.
  Jan Kortie in Amsterdam en andere plaatsen in Nederland?
  In Bacchus heb ik een paar keer tijdens gedichtenavond met de aanwezigen enkele mantra’s gezongen. Ook met een vrouwengroep uit Aalsmeer in het dorpshuis van Kudelstaart.

  1. Hoi Bram,

   Zover ik kan lezen op de site van Jan Kortie komt het mantra zingen inderdaad overeen met onze workshop mantra zingen. Ook wij zingen onder begeleiding van muziek mantra’s uit diverse spirituele richtingen in verschillende talen, voornamelijk in het Sanskriet en Engels. Ingetogen, ontroerend, uitbundig, vreugdevol, blij. Het kan allemaal.

   Als je het leuk vindt ben je van harte welkom om mee te zingen 🙂 en vier met ons leven!

   Groetjes Manon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: