Vanaf maandag 11 januari is Studio Plasia weer open!

Studio Plasia is geopend met in acht neming van de maatregelen van de RIVM.
Zorg voor je eigen gezondheid en die van anderen.

Het Corona virus heeft impact op iedereen, wat veel onzekerheid met zich mee brengt. Hierdoor kunnen ook thema’s (extra) worden geraakt die lagen te sluimeren. Belangrijk vind ik het dat je dan terecht kunt, om te onderzoeken, je hart te luchten en met je aandacht naar binnen gaan. Zo kun je tot de kern van dingen komen en je innerlijke rust en kracht hervinden.

Hierbij hoort het zorgvuldig omgaan met jouw gezondheid, mijn eigen gezondheid en die van anderen. Om er voor te zorgen dat de praktijk rondom het Corona virus dus ook een veilige plek is, zijn er maatregelen getroffen. Vanaf 15 maart 2020 hanteer ik in verband met het corona virus de adviezen van het RIVM. Er wordt van ons allemaal gevraag sociale terughoudendheid te betrachten om te snelle verspreiding van het corona virus te voorkomen. Daarom zullen alleen de therapieën met cliënten, die geen gezondheidsklachten hebben en niet tot een kwetsbare groep behoren, doorgang vinden.

Wanneer je twijfelt, neem gerust even contact met mij op, dan bedenken we samen wat de beste oplossing is!
Voor degenen die niet naar de praktijk kunnen komen is er de mogelijkheid tot telefonische consultatie of video bellen via een beveiligde omgeving. Bij nieuwe maatregelen, zal ik mijn beleid hierop aanpassen:

-Was regelmatig en grondig je handen met water en zeep.
-Was bij toiletbezoek je handen, gebruik per keer een schone handdoek, zakdoekjes of vel keukenrol. Op de toilet staat een prullenmand voor de gebruikte keukenrol vellen, zakdoekjes en een wasmand onder de wastafel voor de gebruikte handdoekjes.
-Ik vraag je om ook je handen te wassen voor een afspraak.
-Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog.
-Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg.
-Houd 1,5 meter afstand tot elkaar.
-Bij begroeting en bij weg gaan groeten we elkaar met een hartsgroet of een Namasté groet.
-Tijdens de sessie wordt ook meer afstand gehouden dan gebruikelijk is.
-Ik was voor en na de therapie sessie mijn handen (dit deed ik al en zal ik dus blijven doen).
-Contactoppervlakten in de praktijkruimte en de rest van het pand worden regelmatig ontsmet.
-Mijn eigen gezondheid houd ik nauwkeurig in de gaten; mochten zich klachten uiten die volgens de richtlijnen van het RIVM vragen om thuis te blijven, dan zal ik de afspraak verzetten of met je overleggen welke mogelijkheden ik nog voor je heb.

Annuleren of verzetten van een afspraak.

-Als je griepklachten ervaart, luchtwegklachten of verkoudheidsklachten en koorts hebt, wil ik je vriendelijk verzoeken om de afspraak te annuleren of te verzetten/om te zetten naar een skypeafspraak.
-Zoals genoemd houd ik mijn eigen gezondheid ook nauwkeurig in de gaten; ik hoop op jouw begrip bij het annuleren/verzetten/op, omzetten van onze afspraak als ik zelf klachten ervaar die het niet toelaten om de “lilfe” afspraak door te laten gaan.
-Ik heb alle begrip als je de afspraak vanwege het corona virus wilt annuleren of verzetten, ook als je zelf nu geen klachten ervaart. Laat dit dan alsjeblieft zo snel mogelijk weten.

Als je verder nog vragen hebt dan kun je uiteraard contact opnemen.
Vertrouwen en kracht wens ik je toe in deze tijd en hopelijk komt er snel verandering in deze situatie. Met deze maatregelen volg ik de RIVM-richtlijnen.
Meer informatie: https://www.rivm.nl/coronavirus