UPDATE covid-19: vanaf maandag 11 mei opent Studio Plasia haar deuren weer

WE MOGEN WEER!!!

Nav de persconferentie van de regering gisteravond 19:00 heb ik vanmorgen het RIVM gebeld om te vragen of Studio Plasia weer open mag. Omdat Studio Plasia bij de Kamer van Koophandel o.a. staat geregistreerd onder ‘86919 – Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers‘ mag ik vanaf maandag 11 mei weer de deuren weer openen.

Belangrijk is wel om de maatregelen in acht te nemen. Dat houdt in een gezondheidscheck aan de voordeur, handen wassen en 1.5 meter afstand houden. 

Als je binnenkomt zal ik je dus vragen of je klachten hebt. Je kunt je handen wassen en ik zal zorgen dat er voldoende desinfecterende zeeppompjes en papieren zakdoekjes zijn. We hebben een grote ruimte waar we makkelijk 1.5 meter afstand kunnen houden van elkaar.

Vanaf mei heb ik een nieuwe locatie: De Oude Veiling

Het lesrooster is ongewijzigd. Maandagochtend om 09:00 starten we met Yin Yoga.

Laat je me even weten of je weer komt?

Ik kijk er naar uit om je weer te verwelkomen.

Namasté.