Studio Plasia Cadeaubon

Productomschrijving

Zoek je een leuk cadeautje voor iemand die gek is op yoga, een workshop wil volgen of wil leren mediteren kies dan voor een cadeaubon. Dan is je cadeautje altijd precies goed!

Hoe werkt een cadeaubon? 

  • Je kunt de bon kopen door deze te bestellen via deze website of in de studio.
  • Je krijgt dan een cadeaubon t.w.v. bedrag naar keuze met een speciale code thuisgestuurd of je krijgt de bon mee naar huis.
  • Je kunt de cadeaubon ook rechtstreeks naar degene sturen aan wie je het cadeau wil doen, vul dan een ander afleveradres in dan sturen we de de bon naar degene aan wie je hem wilt geven.

    Vergeet dan ook niet om in de opmerking (wanneer je je bestelling afrondt) een persoonlijk bericht achter te laten zodat diegene ook weet van wie de cadeaubon afkomstig is 😉


De cadeaubon is een jaar geldig en kan gebruikt worden voor alle lessen, (online) workshops en yoga artikelen. De bon moet wel in één keer opgemaakt worden, er blijft geen restbedrag over als je iets koopt voor een lager bedrag dan de waarde van de bon.

De cadeaubon wordt via de briefpost verzonden dus hier ontvang je geen track & trace van, houd er ook rekening mee dat de levertijd iets langer kan zijn (1-2 dagen).