Inschrijven Meditation Program

Meditation Program - Primordial Sound Meditatie
Studio Plasia – Inschrijven Meditation Program

Inschrijven Meditation Program – Primordial Sound Meditation

Als onderdeel van de opleiding tot Well-being coach van Deepak Chopra ben ik een Chopra Certified Primordial Sound Meditation Instructor.

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor dit 4-weekse programma.

Het is mijn intentie om in de periode tijdens het zomerrooster en de zomerstop een groep te vormen voor het Meditation Program (klik op de link voor meer informatie), m.u.v. 13 augustus t/m 11 september want dan is de studio gesloten. Uiteraard is het ook mogelijk kom het programma individueel te volgen. In het nieuwe seizoen is het uiteraard ook mogelijk om je aan te melden voor het Meditation Program.

In het nieuwe seizoen is het tevens mijn intentie om 1x per week of 1 x per maand een groepsmeditatie avond te organiseren waarbij we in groepsverband samen zullen mediteren. Deze avond is zowel toegankelijk voor mensen die het Meditation Program hebben gevolgd als voor mensen die het programma niet hebben gevolgd. Hierover volgt later een aparte nieuwsbrief.

Als jij ook geïnteresseerd bent in het Meditation Program neem dan gerust een kijkje op de pagina door op de link te klikken. Als je je inschrijft dan vraag ik je vriendelijk om ook aan te geven of je voorkeur uitgaat naar groepsverband of individueel en online of fysiek. En ook vraag ik je vriendelijk om aan te geven wanneer je voorkeur heeft qua periode en tijdstip en dag.

Inschrijven kan hier: Meditation Program