Health Program

Altijd Jong RTL4 – Studio Plasia – Health Program

Leer in balans te leven met dit krachtige Health Program, ontwikkeld door Dr. Deepak Chopra en Dr. David Simon. In deze 7 weekse workshop behandelen we de basisprincipes en de voordelen van Ayurveda – een 5000 jaar oud holistisch helingssysteem. Ontwikkel persoonlijke routines op basis van je unieke fysieke, mentale en spirituele samenstelling (dosha), terwijl je je begrip van de verbinding tussen lichaam en geest vergroot.

Wat je gaat leren

The science of Ayurveda

Leer de wetenschappelijk bewezen voordelen van Ayurvedische praktijken.

The building blocks of personalized care

Begrijp de verschillende dosha-types en hoe je voor elk ervan moet zorgen.

Tools for mind/body connection

Creëer een gezonde Ayurvedische levensstijl op basis van je specifieke dosha.

Routine building for establishing balance

Ontwikkel gepersonaliseerde routines voor je emotionele welzijn.

Wat is de inhoud van de workshop?

De workshop Ayurvedic Lifestyle bestaat uit 7 lessen van ieder 2 uur.

Les 1: Inleiding tot Ayurveda

Leer de basis en voordelen van Ayurveda, leer over de multidimensionale aard van het leven, onze mind-body-constituties verkennen (bekend als dosha’s) en leer de Dosha-quiz te interpreteren.

Les 2: Ayurvedische voeding

Leer hoe je voedsel, kruiden en specerijen kunt gebruiken om uitgebalanceerde maaltijden met alle voedingsstoffen te bereiden en de opname van voedingsstoffen te vergroten door bewust te eten. Begrijp de principes voor spijsvertering, ontgifting en gezondheid, inclusief agni, ons vermogen om ons voedsel, emoties en alles wat we ervaren te verteren.

Les 3: Emotionele vrijheid

Definieer emoties en onze diepste menselijke behoeften. Identificeer emoties met de dosha’s. Onderzoek empowerende methoden om te communiceren en onze behoeften te uiten. Leer emotionele zuiveringstechnieken om onopgeloste emoties los te laten, wat leidt tot meer gezondheid, geluk en succes.

Les 4: Inner pharmacy

Leer hoe je jezelf kunt herstellen voor blijvende gezondheid en geluk, met oefeningen die het lichaam kalmeren en helen via elk van de vijf zintuigen. Leer balancerende technieken door middel van geluid, aanraking, zicht, smaak en geur voor elk van de dosha’s.

Les 5: Ayurvedische dagelijkse routines

Leer je unieke dagelijkse self-care routine te ontwikkelen. Leer een dagelijkse routine te creëren die is afgestemd op het ritme van de natuur, zodat je je volledige potentieel voor gezondheid en welzijn kunt ervaren.

Les 6: Meditatie

Ontdek de basis en vele voordelen van meditatie. Leer technieken en meditatietips om stress te verminderen, genactiviteit te verhogen en je welzijn te verbeteren.

Les 7: Pranayama

Onze ademhaling wordt beïnvloed door onze gedachten, en onze gedachten en fysiologie kunnen worden beïnvloed door onze adem. Bewust en met aandacht leren ademen kan een waardevol hulpmiddel zijn om de balans in lichaam en geest te herstellen.

Zet de volgende stap

Meld je aan via het contactformulier hieronder.

De workshop is ook online te volgen.

Prijzen

€525,00.

Betaalplan is mogelijk.

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden.

%d bloggers liken dit: