Chopra Health Instructor (Ayurveda)

Chopra Health Instructor

In de laatste nieuwsbrief heb ik jullie verteld dat ik mij graag verder wil ontwikkelen als yoga therapeute. Als onderdeel van de opleiding tot Well-Being Coach van Deepak Chopra word ik momenteel opgeleid tot Chopra Health Instructor. Dus binnenkort ben ik gecertificeerd om Ayurvedische coachingsconsulten te geven. 

Zoals velen van jullie weten werd ik in 2009 ziek en kreeg de diagnose Multiple sclerose (MS). Ik heb mezelf intuïtief (dus zonder tussenkomst van artsen) genezen door middel van yoga, meditatie en veel, zo niet alle, levensstijlveranderingen binnen de Ayurveda door te voeren: voeding, beweging, slaap, meditatie, emoties, self-care.

Dus het is werkelijk mijn passie om deze kennis te delen en anderen hierbij te helpen. Ik ben tenslotte het levende bewijs dat het werkt!